• Kawa ziarnista Espresso Exclusivo – Specjality 500g

    56.00 

    Exclusivo
    Blend kawowy składający się z ziaren kaw Brazylia Santos, Kolumbia Excelso i Etiopia Sidamo tworzy bogate, wielowymiarowe doświadczenie kawowe, które łączy różnorodne cechy tych trzech wybitnych regionów kawowych.

  • Kawa ziarnista Espresso BRANCO 500g

    42.00 

    Brancco
    Blend kawowy składający się z ziaren kaw Indie Robusta AA, Brazylia Santos oraz Kolumbia Excelso to wyrafinowane połączenie, które łączy w sobie różnorodne cechy tych trzech znakomitych odmian kawy. Ta harmonijna kompozycja tworzy kawę o pełnym i bogatym smaku, który łączy najważniejsze cechy tych trzech regionów.

  • Kawa ziarnista Espresso D’ORO 500g

    39.00 

    D`oro – Blend kawowy, który łączy Indie RobustaAA i Brazylia Santos, to wyjątkowe połączenie kaw o silnym i pełnym smaku, który łączy cechy typowe dla tych dwóch wyjątkowych regionów. W skład takiego blendu wchodzą dwa gatunki ziaren – robusta z Indii i arabica z Brazylii, które mają bardzo różne charakterystyki i smaki.

  • Mike ciok włoska czekolada na gorąco zestaw 5 szt po 25g

    20.97 

    Prawdziwa Włoska Czekolada na Gorąco !!!

    Czekolada w proszku do przygotowania 1 porcji włoskiej gorącej czekolady na bazie wody lub mleka w zależności od upodobań.

  • Mike ciok włoska czekolada do picia 1kg

    114.97 

    Prawdziwa Włoska Czekolada na Gorąco !!!

    Czekolada w proszku do przygotowania gorącej czekolady na bazie wody lub mleka w zależności od upodobań.

    Skład: kakao 30%, cukier, skrobia kukurydziana, sól

  • Kawa Gold Jungle Blend

    31.65 126.59 

    Zbalansowana o pełnym body, bardzo niska kwasowość. Gorzka czekolada, karmel.

    Kraj pochodzenia – Brazylia, Indie, Nikaragua
    100% Arabika
    Odmiana botaniczna – Mix
    Metoda obróbki ziaren – Mix
    Stopień palenia – Ciemno
    Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, areopres, french press

  • Kawa Brazil Peaberries Mocca

    29.77 119.06 

    Ziarna Peaberry stanowią około 5% zbiorów. Kawa o przyjemny aromacie karmelu i gorzkiej czekolady o zrównoważonej kwasowość jabłka, papai, brzoskwini i skórki pomarańczy z dotykiem miodu i nutą orzechów. Intensywny after taste, idealna do kawiarki.

    Kraj pochodzenia – Brazylia
    Region – Minas Gerais
    100% Arabica
    Stopień palenia – Średnio
    Odmiana botaniczna – Bourbon
    Metoda obróbki ziaren – Pulped Natural
    Rekomendacja zaparzania – kawiarka, aeropress

  • Kawa Colombia Supremo

    31.32 119.31 

    Zbalansowana kawa o smaku czekolady i karmelu oraz niskiej kwasowości. Idealna do espresso.

    Kraj pochodzenia – Kolumbia
    Region – Cauca
    Plantacja – Popayan
    100% Arabika
    Wysokość upraw – 1200-2000 m n.p.m
    Odmiana botaniczna – Caturra, Typica, Bourbon
    Metoda obróbki ziaren – Washed
    Stopień palenia – Ciemno
    Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress

  • Kawa Espresso No 1

    28.38 113.50 

    Łagodna kawa, delikatnie owocowa. Zrównoważona, gęsta cukrowa słodycz. Nuta czekolady.

    Kraj pochodzenia – Brazylia, Kolumbia
    100% Arabika
    Odmiana botaniczna – Mix
    Metoda obróbki ziaren – Mix
    Stopień palenia – Ciemno
    Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka

  • Kawa Chocolate Pride Espresso

    29.75 119.01 

    Zbalansowana o niskiej kwasowości i wyraźnym aromacie czekolady i orzechów. Doskonała jako espresso oraz jako podstawa do kaw mlecznych.

    Kraj pochodzenia – Brazylia, Kolumbia, Kostaryka
    100% Arabika
    Odmiana botaniczna – Mix
    Metoda obróbki ziaren – Mix
    Stopień palenia – Ciemno
    Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka

Close

Cart

Brak produktów w koszyku.